Irtiotto arjesta

Nyt on ehtinyt vierähtää jo tovi sitten viime postauksen. Tässä välissä saimme katon valmiiksi, josta kerromme seuraavassa julkaisussa, sekä olimme muutaman viikon häämatkalla.

Välillä on osattava hengähtää kaiken työn ja rakentamisen keskellä ja otettava hiukan kahden keskistä aikaa, jotta jaksaa taas arjen ja aherruksen. Meillä se tauko osoittautui häämatkaksi Malediiveille. Meidän kohdalla voi sanoa että tauko tuli täydelliseen aikaan. Saimme juuri ennen matkaa talomme säältä suojaan ja nyt matkan jälkeen kun ilmat alkavat olla aika lailla kosteat ja sateiset, on mukava aloittaa sisähommat.

Meidän talo projektissammehan mieheni on talonrakentaja/rakennusinsinööri, joka rakentaa talomme alusta loppuun asti itse. Se siis tarkoittaa käytännössä sitä, että kun hän tulee arkisin työpäivän jälkeen kotiin, hän syö pikaisesti lounaan/päivällisen, jonka jälkeen lähtee tontille rakentamaan. Viikonloput vierähtää myös kokonaisuudessaan talon kimpussa. Parisuhteelle ei siis juurikaan jää aikaa, kuin pieni hetki illalla ennen nukkumaan menoa ja muutama sananen lounaalla. Monesti ei myöskään arkisin ehditä iltaisin montaakaan sanaa vaihtamaan, koska itselläni on jo aikainen herätys töihin klo 04.00 pintaan. Joten itse käyn jo usein nukkumaan kun mies tulee tontilta.

Meillä mieheni kirjoittaa tätä blogia rakentamisesta ja itse kirjoitan sisustamisesta. Tämän takia meillä tulee julkaisuja aluksi aika harvakseen, koska melkein mieheni koko vapaa aika menee tontilla taloprojektin kimpussa, eikä juuri muuhun jää aikaa. Mutta yritetään kovasti päivitellä blogia edes kerran kuukaudessa.

Malediiveillä meillä oli kaksi ihanaa rakkauden täytteistä viikkoa, jolloin saimme keskittyä toisiimme ja unohtaa kaiken arjen ja kiireet. Suotta ei Malediivejä kehuta, itsekin saimme kokea pienen palan paratiisia valkoisine hiekkarantoineen sekä upeine auringonlaskuineen. Asuimme water villassa meren päällä, josta oli suora pääsy mereen. Siellä tulikin uitua ja snorklailtua paljon, ja näimme paljon kauniita värikkäita kaloja, kilpikonnia, haita, rauskuja sekä delfiineitä. Malesta lensimme saarelle vesitasolla, joka oli mahtava elämys! Ja mitkä maisemat!
Siellä todellakin arjen kiireet unohtuivat ja sai vain nauttia.

Laitoin nyt tämän postauksen tähän väliin, mieheni laittaa kattohuopien laitosta ( minkä siis saimme tehtyä ennen matkaa) sitten seuraavassa blogi julkaisussa.

Tässä vähän maistiaisia matkalta =).











































Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Runkorakenteet, Räystäiden rakentaminen osa 4

Autotallin maanrakennus ja perustukset

Vesikaton levytys